От днес, 30 март, заради коронавируса албанците, които искат да

...
От днес, 30 март, заради коронавируса албанците, които искат да
Коментари Харесай

Мерките в Албания срещу коронавируса - излизаш само сред изрично позволение със SMS

От през днешния ден, 30 март, поради ковид албанците, които желаят да излязат отвън домовете си, ще би трябвало да получат позволение за това посредством SMS, заяви РИА Новости, цитирайки страницата във Facebook на съветското посолство в Тирана.
" От 30 март 2020 година държавното управление на Република Албания вкара наложителната процедура за приемане на разрешителни за излизане на улицата за всички жители в страната ", се споделя в изказването.
За да получите позволение, би трябвало да изпратите данните на персоналната си карта на специфичен номер или, в случай че имате албански паспорт, да попълните формата на профилиран уебсайт.
" Моля, обърнете внимание, че разрешението да напуснете дома си ще пристигна във формата на SMS известие (време на изчакване - до 24 часа). Разрешението е годно за един час. Можете да го заявите единствено за интервала на позволения интервал на престой на улицата - от 05:00 до 13:00 часа. За да получите нови позволения, би трябвало да изпращате SMS всякога ", се споделя в известието.
" Вашият документ пред полицейските чиновници е SMS-ът. Не го изтривайте и постоянно носете телефона и паспорта си със себе си! Излизането на открито без позволение се санкционира с санкция. Категорично е неразрешено да излизате на открито след 13:00 часа ", предизвестяват албанските управляващи.
Глобата за нарушителите на карантината е към 100 щатски $.
Броят на инфектираните с COVID-19 в Албания до през вчерашния ден е 212 души, регистрирани са 10 смъртни случая.
Още: " Коронавирусът упражнява все по-силен напън по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР