От днес, 25 май 2022г. новата серия смарт часовници Huawei ...

От днес, 25 май 2022г. новата серия смарт часовници Huawei

Започват официалните продажби на HUAWEI WATCH GT 3 Pro

От през днешния ден, 25 май 2022г. новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 3 e налична за продажби в магазините на A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg.
Серията включва общо 4 разновидности, 2 за дамите и 2 за кавалерите. Дамите имат избор сред две версии на Huawei Watch GT 3 Ceramic Edition 43mm. И двете са с корпус от високотехнологична бяла керамика, като единият е с бяла керамична верижка и се предлага на целесъобразна цена от 1099 лв., а другият – с бяла кожена каишка и цена надлежно 899 лв.. Изцяло керамичният часовник идва с фини златисти елементи, а при разновидността с кожена каишка те са в сребристо.
За кавалерите версията е основана на титаниева сплав - HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition 46mm. Тя също има вид с напълно титаниева верижка за 949 лева, и вид с каишка от ергономичния черен флуороеластомер на целесъобразна цена 729 лева
 Huwei GT3
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е с 1.32-инчов AMOLED HD пъстър екран с резолюция 466x466 HD с безупречно качество на картината и благосъстояние от артистични циферблати, подобаващи за всякакво въодушевление и случай. Батерията му устоя до 7 дни с едно зареждане, а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition е с 1.43-инчов AMOLED екран и устойчивост на батерията до 14 дни.
И при двата разновидността екранът е от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в положение да отрази и най-малката смяна в температурата на тялото и останалите измервани от часовника здравни параметри. Освен към този момент обичайните пулс, сатурация, равнище на стрес, качество на съня и температура на кожата, с ъпдейти до края на годината моделите ще са в положение да изготвят електрокардиограма и да мерят твърдостта на артериите. Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30м, като часовниците са водоустойчиви на равнище гмуркане до 30м1, в това число в морска вода (по стандарта EN 13319). Двубандовата система за геолокиране, основана на пет сателитни системи, подсигурява извънредно правилни данни и е отлична основа за професионалните подготвителни стратегии за тичане, съставяни от модела, а безжичното зареждане е с 30% по-бързо от това на WATCH GT 2 Pro. HUAWEI Watch GT 3 Pro е съчетаем с Android и iOS основани устройства. Високотехнологичен фешън аксесоар, показан в партньорство с Global Brands
 Huawei GT3
Висококачествените материали и моден дизайн са измежду главните акценти на новите Huawei Watch GT 3 Pro. Затова новата серия бе показана в България с извънредно фешън ревю в партньорство с Global Brands store – онлайн магазин, чиято цел е да показа трендовете благодарение на извънредни артикули. Global Brands са представители за България на марки като ICEBERG, Versace Jeans Couture, Escada, Emporio Armani, Liu Jo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Philipp Plein, TRUSSARDI, POLO, RALPH LAUREN и редица други. На база на техните оферти за българските почитатели на модата, известните стилисти Слав и Хубен показаха 37 стайлинга в 4 серии, които демонстрират естественото място на Watch GT 3 Pro за всеки миг от един прелестен живот – от лежерното утро на морския бряг, до изтънчено лятно коктейл парти. Стайлингите във всяка от сериите Beach Mornings, Sport Weekends, Elegant Days и Luxury Evening, бяха показани от професионалните модели на Ivet Fashion, с коса от Милен Иванов и грим от носителката на „ Златна игла “ Алина Манова.
Повече информация за новите модели може да намерите на следните линкове:
HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition:
HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition:

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg