От днес - 24 октомври, пристигащите в Англия, които са

...
От днес - 24 октомври, пристигащите в Англия, които са
Коментари Харесай

Пристигащите в Англия, които са ваксинирани, ще могат да си правят антигенен вместо PCR тест

От през днешния ден - 24 октомври, идващите в Англия, които са изцяло имунизирани, ще могат да си вършат антигенен вместо PCR тест, оповестиха от Министерството на външните работи.

По информация на посолството ни в Лондон, изцяло имунизираните най-малко от 14 дни, които идват в Англия от страни, които не са в " аления лист ", измежду които и България, могат да си създадат антигенен тест на или преди втория ден от идването си. Тестовете могат да бъдат купени от частни снабдители.

Напълно имунизираните жители ще имат опцията също по този начин да резервират антигенен тест, който да създадат при идването си в центрове за тестване, ситуирани на някои от летищата. Списъкът с утвърдени частни снабдители на проби е оповестен на английския държавен уебсайт www.gov.uk.

Пътниците ще би трябвало да създадат фотография на направения от тях антигенен тест и на справката за резервация, предоставена от частния снабдител, и да му я изпратят назад за инспекция на резултата.

Гражданите, които към този момент са купили PCR тест, не би трябвало да купуват различен тест.

Подробности за ограниченията при пътешестване до Англия са на уеб страницата на Министерство на външните работи, в раздел " Коронавирусът - по какъв начин да пътуваме ", на адрес https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/united+kingdom
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР