От днес - 24 октомври, пристигащите в Англия, които са

...
От днес - 24 октомври, пристигащите в Англия, които са
Коментари Харесай

Антигенен вместо PCR тест при пристигане във Великобритания |

От през днешния ден - 24 октомври, идващите в Англия, които са изцяло имунизирани, ще могат да си вършат антигенен вместо PCR тест, оповестиха от Външно министерство.

По информация на посолството ни в Лондон изцяло имунизираните най-малко от 14 дни, които идват в Англия от страни, които не са в " аления лист ", измежду които и България, могат да си създадат антигенен тест на/или преди втория ден от идването си. Тестовете могат да бъдат закупени от частни снабдители.

Напълно имунизираните жители ще имат опция да резервират антигенен тест, който да създадат при идването си в центрове за тестване, ситуирани на някои от летищата. Списъкът с утвърдени частни снабдители на проби е оповестен на.

Пътниците ще би трябвало да създадат фотография на направения от тях антигенен тест и на справката за резервация, предоставена от частния снабдител, и да му я изпратят назад за инспекция на резултата.

Гражданите, които към този момент са закупили PCR тест, не би трябвало да купуват различен тест.

Подробности за ограниченията при пътешестване до Англия може да намерите на уеб страницата на Министерство на външните работи, в раздел.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Лондон на телефони: +44 20 7581 3144; +44 20 7584 9400 или дежурни телефони в извънработно време: + 442075813144; + 442075849400.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР