От днес - 24 октомври 2021 г., пристигащите в ,

...
От днес - 24 октомври 2021 г., пристигащите в ,
Коментари Харесай

Антигенен вместо PCR тест за пристигащите в Англия, които са напълно ваксинирани

От през днешния ден - 24 октомври 2021 година, идващите в, които са изцяло имунизирани, ще могат да си вършат антигенен вместо PCR тест. По информация на посолството ни в Лондон изцяло имунизираните най-малко от 14 дни, които идват в Англия от страни, които не са в " аления лист ", измежду които и България, могат да си създадат антигенен тест на или преди втория ден от идването си. Тестовете могат да бъдат закупени от частни снабдители, оповестиха от Министерство на външните работи.

Напълно имунизираните жители ще имат опцията също по този начин да резервират антигенен тест, който да създадат при идването си в центрове за тестване, ситуирани на някои от летищата. Списъкът с утвърдени частни снабдители на проби е оповестен на английския държавен уебсайт www.gov.uk.
 Англия с нови правила при пътешестване. Какво се трансформира за българските жители? Англия с нови правила при пътешестване. Какво се трансформира за българските жители?
Считано от 4 октомври 2021 година, Англия опростява системата за интернационалните пътувания, обвързвана с пандемията от ковид, в това число...

Пътниците ще би трябвало да създадат фотография на направения от тях антигенен тест и на справката за резервация, предоставена от частния снабдител, и да му я изпратят назад за инспекция на резултата. Гражданите, които към този момент са закупили PCR тест, не би трябвало да купуват различен тест.

Подробности за ограниченията при пътешестване до Англия може да намерите на уеб страницата на Министерство на външните работи, в раздел “Коронавирусът - по какъв начин да пътуваме ”, на адрес https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/united+kingdom

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Лондон на телефони: +44 20 7581 3144; +44 20 7584 9400 или дежурни телефони в извънработно време: + 442075813144; + 442075849400.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР