От днес - 24 май, късната емисия на bTV Новините

...
От днес - 24 май, късната емисия на bTV Новините
Коментари Харесай

От днес вече няма да гледаме Цитиридис по 1 час всяка вечер

 От през днешния ден - 24 май, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва всеки делник от 23:00 часа. С смяната bTV слага още по-силен акцент върху новинарското наличие, на фона на все по-горещия политически сезон и идната поредна предизборна акция. 

" Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия обичайно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането й, тъй като новинарското наличие придобива още по-голяма значимост за българите в подтекста на настоящите политически събития и процеси в страната “, сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

Промяната не визира стартовия час на " Шоуто на Николаос Цитиридис “, което ще продължи да се излъчва от 22:30 часа в делничните дни, само че ще се развие в още по-динамичен половинчасов формат, най-подходящ за ежедневно развлекателно ТВ наличие, ориентирано към младата аудитория в късните часове. Засилено ще бъде и наличието на шоуто в цифровите канали на bTV, в това число посредством в допълнение извънредно наличие.

От понеделник до петък " Шоуто на Николаос Цитиридис “ ще се концентрира върху занимателните мнения на " горещите вести " от деня, върху хумора и сатирата, като ще подчертава върху радостното и положително лице на нещата от живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР