От днес, 23 януари, бургаските майки ще могат да купуват

...
От днес, 23 януари, бургаските майки ще могат да купуват
Коментари Харесай

Майки, от днес за детската млечна кухня може и онлайн

От през днешния ден, 23 януари, бургаските майки ще могат да купуват ваучери за храна от общинската Детска млечна кухня онлайн. Новата електронна услуга – „ Виртуална кухня “, към този момент е изцяло подготвена и при започване на идната седмица в 10.00 часа ще бъде в деен режим на работа. Ваучери ще се декларират и закупуват всяка седмица в дните от понеделник до четвъртък за последваща седмица.

До момента 700 са родителите, които са получили своите регистрационни талони и ще могат от 23.01 до 26.01 да закупят с тях купони през електронната платформа:https://dmkbs.uslugi.ioили от страницата на Община Бургас на:https://www.burgas.bg/bg/detska-kuhnyaза идната седмица 30.01 – 03.02.

Пак от днессистемата ще е отворена и за вписване на нови клиенти - родители, които занапред ще употребяват услугите на Детска млечна кухня, и след показване на нужните документи за записване админите на е-услугата ще задействат профилите им. Целта е до края на февруари целият развой с издаване на хартиени купони да бъде сменен с електронни ваучери.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР