От днес, 17 януари, започва ремонтът на южното платно на

...
От днес, 17 януари, започва ремонтът на южното платно на
Коментари Харесай

По част от ул. Девня във Варна движението ще е двупосочно в едното платно

От през днешния ден, 17 януари, стартира ремонтът на южното платно на ул. " Девня " в сектора от ул. „ Дунав “ (кръстовището на ЖП гарата) до кръговото кръстовище на някогашния цех „ Корабно машиностроене “ (улицата за слизането от Аспарухов мост към бул. „ Девня “).

Няма да има цялостно затваряне на придвижването на коли по улицата. Ще бъде основана краткотрайна организация, при която колите ще се движат в двете посоки в северното платно.

Срокът на ремонтните действия за посочения сектор, по график от компанията реализатор, е 10 дни. Ще бъде осъществено възобновяване на пътната и тротоарна настилка и замяна на уличното осветяване.

Дейности са част от цялостния ремонт на ул. „ Девня “ в сектора от ул. „ Преслав “ до бул. „ Васил Левски “. След привършване на ремонта на южното платно, ще се ремонтира и северното платно, съгласно метеорологичните условия.

За начална автобусна спирка краткотрайно ще се употребява спирката пред централния вход на жп гара – Варна (спирката на линия 20), оповестяват от „ Градски превоз “.

Всички автобусни линии (7, 9, 10, 13, 13/32, 18, 18А, 22, 23, 29, 31, 31А, 41, 55 и 109) ще потеглят от тази спирка, ще употребяват кръговото на гаровия площад и на светофара с десен завой се включват по ул. „ Дунав “.

От “Градски превоз “ призоват водачите на леки коли да употребяват обходния маршрут през улиците „ Цариброд “ и „ Габрово “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР