От днес, 16 февруари, само в кината започва следващата глава

...
От днес, 16 февруари, само в кината започва следващата глава
Коментари Харесай

Ставаме свидетели на раждането на нова династия с „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ от днес в кината

От през днешния ден, 16 февруари, единствено в кината стартира идната глава от филмовата история на Марвел – Ант-Мен и Осата: Квантомания. Амбициозната продукция ще ни води в невероятните лимити на Квантовия свят, където дебне невиждана опасност.

Ставаме очевидци на раждането на една нова династия с появяването на емблематичния изверг Канг Завоевателя, който има силата да променя самото битие.

Повече за кино лентата, за Ант-Мен и за останалите герои, в това число Канг Завоевателя и голямата му роля в идващите събития в киновселената Марвел, ще научите от извънредно видео зад кадър, в което продуцентът Кевин Файги, Пол Ръд, неповторимата Мишел Пфайфър и Джонатан Мейджър разкриват любопитни детайлности за впечатляващата продукция. 

В Ант-Мен и Осата: Квантомания Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) не престават своите завършения като Ант Мен и Осата, като към тях се причислява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп доктор Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата действителност, а приключението им ги води оттатък рамките на всичко, което са мислили за допустимо.

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР