От днес, 16 април, отпадат ограниченията за работа на обектите,

...
От днес, 16 април, отпадат ограниченията за работа на обектите,
Коментари Харесай

Моловете, казината и игралните зали пак почват да работят

От през днешния ден, 16 април, отпадат рестриктивните мерки за работа на обектите, ситуирани в комерсиалните центрове. От 16 април са позволени и визитите в игралните зали и казина при потребление на не повече от 50% от потенциала им, съобщи БГНЕС.
От 12 април към този момент се позволяват културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, театрални прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, креативното и музикално изкуство) при потребление на не повече от 30% от потенциала на пространствата, съблюдаване на физическа отдалеченост от минимум 1,5 метра, носене на защитни маски за лице и потребление единствено на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други театрални прояви).
 Мангъров: Трябва да се гордеем с разхлабването на ограниченията Мангъров: Трябва да се гордеем с разхлабването на ограниченията
Разхлабването на ограниченията против ковид е най-хубавото, което се прави, и ние би трябвало да се гордеем с него. Те не правят никаква рабо...
От 12 април отвориха заведенията за хранене и развлечения при потребление на не повече от 50% от потенциала им, лимитирано работно време сред 6:00 и 23:00 часа.
Предстои от 29 април да бъдат позволени визитите в нощни заведения, бар-клубове, пиано питейни заведения, бар-вариете и нощни питейни заведения при потребление на не повече от 50% от потенциала им - в случай че няма внезапна отрицателна смяна в епидемиологичната конюнктура.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР