От днес 100 от потребителите на Lidl Plus имат шанс

...
От днес 100 от потребителите на Lidl Plus имат шанс
Коментари Харесай

Oще повече плюсове за потребителите на Lidl Plus от днес

От през днешния ден 100 от потребителите на Lidl Plus имат късмет да завоюват ваучери за извършване на покупки на стойност 500 лева Късметлийските награди са още един плюс за ползващите приложението да получат повече от обичаното си във всички 107 магазина на веригата.

С всяка покупка за най-малко 25 лева в интервала на акцията  от 16-ти август до 19-ти септември, ползващите Lidl Plus имат шанса да завоюват 100 ваучера за извършване на покупки по 500 лева За да опитат шанса си, е належащо да сканират своята Lidl Plus цифрова карта на касата и да задействат присъединяване си в самото приложение, с което при всяка покупка от 25 лева и нагоре, автоматизирано се получава покана за присъединяване в играта непосредствено през приложението посредством бутон „ Активирай “. Нови участия се печелят единствено в границите на 1 касов бон, като приложението няма да сумира покупки от два обособени касови бона.

Ако касовата записка е за 50 лева, потребителите ще имат две благоприятни условия за присъединяване, а при покупки за 75 лева – надлежно три благоприятни условия за активиране. Броят на участията е безграничен в границите на интервала на играта при оповестените условия.

В първия работен ден на всяка седмица ще бъдат изтегляни по 20 печеливши, които ще получат един от 100 ваучера за извършване на покупки на стойност 500 лева Имената на късметлиите ще бъдат обявявани най-късно в сряда на съответната седмица.

Апликацията на Lidl започва през есента на предходната година и още в първата седмица приложението стана най-сваляното в App Store и Гугъл Play. От пролетта тази година приложението към този момент е налично и в Huawei AppGallery.

С Lidl Plus потребителите употребяват спомагателни преимущества, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата обичайно предлага в магазините си. Приложението сложи началото и на партньорска стратегия през март, с помощта на която потребителите могат да се употребяват още спомагателни отстъпки и преференциални предложения в OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Пълните условия на акцията са оповестени на lidl.bg/100x500
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР