От днес, 1 юли, неповторимите миньони превземат киносалоните с най-забавното

...
От днес, 1 юли, неповторимите миньони превземат киносалоните с най-забавното
Коментари Харесай

„Миньоните 2“ откриха сезона на забавленията и лудориите със специална галапремиера във Варна

От през днешния ден, 1 юли, неповторимите миньони завладяват киносалоните с най-забавното си и пакостливо премеждие до момента – Миньоните 2 . А два дни по-рано, на 29 юни, някои от най-верните фенове на най-успешния анимационен франчайз в света имаха опция да изживеят новата палавщина на обичаните жълти разбойници на специфична 4DX галапремиера в морската ни столица Варна, която публично даде старт на очертаващото се повече от ужасно, щуро и палаво кино лято.

Премиерата, която се организира в Cinema City Delta Planet Mall, беше решена напълно в пъстрия и занимателен стила на поредицата, с тематичен фон, голям брой изненади и лакомства, обезпечени от сътрудниците на събитието. А наред с кулминационната точка – нетърпеливо предстоящата прожекция на Миньоните 2 , в прочувствен център на вечерта се трансформира наличието на „ същински “ миньон, който в допълнение повдигна настроението и вълнението на гостите и сложи необятни усмивки на лицата както на дребните, по този начин и на огромните.

В Миньоните 2 вездесъщите мъници оферират скъпата си „ помощ “ на едвам 12-годишния, само че към този момент порядъчно прокълнат Гру, който крои демоничен проект да се трансформира в най-великия изверг в историята. Филмът е самобитно завръщане към корените за Illumination и предлага сърцата история с доста комизъм, екшън, музика и редица попкултурни препратки.

Едно от новите инициативи, в които се впускат миньоните във кино лентата, е преодоляването на бойните изкуства и по-специално на кунг-фу. За да реализират триумф, те би трябвало да изхвърлят подозрението от мозъка си, само че дали жълтите палавници са способни на сходно нещо? Ексклузивен клип от Миньоните 2 разкрива колкото плачевните, толкоз и забавени резултати от челния им конфликт с материята.  

Миньоните 2 идва в родните кина озвучен на български език, като гласът на един от най-ярките и шеметни облици във кино лентата принадлежи на известния комедиант и ефирен водещ Николаос Цитиридис. За първи път обаче, феновете у нас ще имат опция да се насладят на Миньоните 2 и в истинския му език, на специфични субтитрирани прожекции в определени киносалони.

Предвождан от истинските създатели на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от основателя и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на именития музикален продуцент и притежател на „ Грами “ Джак Антонов.Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на кино лентата се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и други

Изживяваме шеметното премеждие Миньоните 2 от през днешния ден, 1 юли, единствено в кината на 2D, 3Dи 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР