От днес 09. 11. 2022 г. (сряда) в Петрич започват

...
От днес 09. 11. 2022 г. (сряда) в Петрич започват
Коментари Харесай

Важно за петричани! Ремонт на улица променя организацията на движението

От през днешния ден 09. 11. 2022 година (сряда) в Петрич стартират дейностите по цялостната реорганизация на ул. „ Папульо ”, в т. ч. и на прилежащата подземна техническа инфраструктура и тротоарите. Безспорно е, че подземната инфраструктура би трябвало да бъде сигурна, тъй че да не слага в риск с възможни бъдещи спешни обстановки новата пътна настилка, която ще бъде положена.
За да не се пречи на работата по реконструкцията на улицата, ще се приложи нова организация на придвижването, с която да се затварят за прекосяване поредно сектори от обекта, в периода, в който ще се правят строителните работи.
Затварянето на сектори ще даде опция да се работи по-бързо, като се има поради, че строителната площадка ще бъде свободна от коли и пешеходци, което ще разреши строителите да активизират повече запаси – техника и служащи, с цел да се работи на няколко строителни площадки по едно и също време.
Не на последно място – затварянето на секторите за придвижване когато се работи, е в полза на сигурността на хората.

Ако в обсега на сектора има паркирани коли, Ви молим те да бъдат преместени с цел да се освободи строителната площадка. Затварянето за придвижване ще е в границите на работния ден – от 08. 00 до 17. 00 часа и ще се ползва до привършване на дейностите за съответния сектор. Ще бъдат сложени нужните знаци и указателни табели.
Извиняваме се за основаното стеснение, само че знаем, че предстоящите резултати за усъвършенствана подземна инфраструктура и положена нова пътна настилка ще възмездят търпението.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР