От днес 05 декември 2022 г. (понеделник), земеделските стопани ще

...
От днес 05 декември 2022 г. (понеделник), земеделските стопани ще
Коментари Харесай

Земеделските стопани вече могат да се запознаят с обхвата на проекти на специализирани слоеве „Физически блокове” и „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2022 г.

От през днешния ден 05 декември 2022 година (понеделник), земеделските стопани ще могат да ревизират дали декларираните от тях площи попадат напълно или отчасти в обсега на плана на профилирания пласт „ Физически блокове ” и “Площи, възможни за подкрепяне ” за акция 2022.

Съгласно заповедта, стопаните ще могат да се срещнат и с предварителни резултати от инспекции на заявените площи по отношение на граници и метод на трайно прилагане на физическите блокове, в които попадат площите им.

Справките ще могат да се правят в Система за електронни услуги (СЕУ) на Държавен фонд „ Земеделие “ – Разплащателна организация (https://seu.dfz.bg/).

При противоречие с посочените данни и в период до 20 декември 2022 година, стопаните ще могат да подават възражения, както от персоналните си профили в СЕУ, по този начин и от обществената част на системата.  Образци на възраженията ще се генерират автоматизирано посредством СЕУ и ще се одобряват в регионалните дирекции „ Земеделие ”.

При усложнения при инспекциите на данните или при подаването на възраженията, земеделските стопани ще могат да се обръщат за помощ към регионалните дирекции и общинските служби “Земеделие ”.

След разглеждането на всички постъпили възражения ще бъдат готови и окончателните профилирани пластове „ Физически блокове “ и „ Площи, възможни за подкрепяне ” за акция 2022.

На базата тази обновена информация Държавен фонд „ Земеделие “ – Разплащателна организация ще извърши финалните позволения по схемите и ограниченията за заплащане на повърхност през 2022 година

Заповедта можете да бъде открита на формалната страница на Министерство на земеделието – 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР