От Джак КуинНЮ ЙОРК (Ройтерс) – Доналд Тръмп обжалва в

...
От Джак КуинНЮ ЙОРК (Ройтерс) – Доналд Тръмп обжалва в
Коментари Харесай

Тръмп обжалва решение за 355 милиона долара по дело за гражданска измама в Ню Йорк

От Джак Куин

НЮ ЙОРК (Ройтерс) – Доналд Тръмп апелира в понеделник решението на арбитър да наложи 354,9 милиона $ наказания на някогашния президент и лимитира способността му да прави бизнес в щата Ню Йорк за лъжливо преувеличаване на чистото му благосъстояние, с цел да обезпечи по-добри условия на заема.

Тръмп изиска от щатски апелативен съд на приблизително равнище да анулира решението на съдията Артър Енгорон от 16 фев. гражданско дело за машинация, заведено през 2022 година от основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс.

Наказанията, дружно със обилни награди на правосъдните заседатели по две други цивилен каузи, може да се трансфорат в източване на паричните запаси на Тръмп и да окуцат елементи от неговото недвижимо имущество империя, до момента в който преследва номинацията на републиканците, с цел да оспори президента Джо Байдън на изборите в Съединени американски щати на 5 ноември.

Джеймс, демократ, упрекна Тръмп в делото, че е надценил чистото си положение с цели 3,6 милиарда $ финансово извлечения, предоставени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР