От Джак КимСЕУЛ (Ройтерс) - Севернокорейският лидер Ким Чен Ун

...
От Джак КимСЕУЛ (Ройтерс) - Севернокорейският лидер Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Севернокорейският лидер Ким: Ще унищожим враговете, ако използват сила -KCNA

От Джак Ким

СЕУЛ (Ройтерс) - Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че страната няма да се поколебае да употребява цялата си военна мощност, с цел да унищожи враговете, в случай че някой от тях употребява мощ против него, до момента в който отбелязва годишнината от основаването на армията му, оповестиха държавните медии в петък.

Ким направи мненията по време на посещаване към министерството на защитата в четвъртък, събирайки бойци да поддържат идеологията на ръководещата Работническа партия и да пазят страната с живота си, заяви организация KCNA.

" Ако враговете се опитат да употребяват мощ против страната ни, ние ще вземем смелото решение да променим историята и няма да се поколебаем да използваме цялата си супер мощ, с цел да ги унищожим “, цитира думите му KCNA.

Ким повтори обета си в никакъв случай да не води разговор или договаряния с Южна Корея, който той сподели, че е " зложелател номер 1 " на страната му, и сподели, че политиката на мощна военна подготвеност е единственият метод да се подсигурява мир и сигурност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР