От Дисни обявиха списъка си с актьори, които ще бъдат

...
От Дисни обявиха списъка си с актьори, които ще бъдат
Коментари Харесай

Кари Фишър е в актьорския състав за най-новия филм от поредицата Междузвездни войни

От " Дисни " оповестиха листата си с артисти, които ще бъдат включени в идващия филм от поредицата " Междузвездни войни ", оповестяват от Си Ен Ен. Интересно е съществуването на актрисата Кари Фишър, която умря през 2016 година

Режисьорът на идния филм Джей Джей Абрамс заяви, че ще употребява остарели неизползвани фрагменти от „ Междузвездни войни: Епизод VII - Силата се пробужда ” в които ще забележим Фишър в нейната безконечна роля на принцеса Лея.

„ Ние откровено обичаме Кари Фишър. Намирането на приемлив край на сагата Скайуокър без нея, ни се изплъзва ”, споделя Абрамс и прибавя „ ние в никакъв случай няма да изберем различен за тази роля, както и няма да използваме компютърно програмиран воин ”.

Той споделя, че с помощта на „ поддръжката и благословията ” на дъщерята на Фишър – Били Лоурд са съумели да намерят метод „ да почетем наследството и ролята на Лея в „ Епизод IX ” употребявайки неизлъчвани фрагменти, които заснехме дружно за „ Епизод VII ”.

Фишър умря през 2016 година след инфаркт по време на полет сред Лондон и Лос Анджелис. От " Дисни " са безапелационни, че „ нямат проекти цифрово да пресъздават играта на Фишър ”.

От компанията оповестиха, че в новия филм ще забележим и Били Ди Уилямс, който ще влезе още веднъж в ролята си на Ландо Калрисиан, а Марк Хамил ще се завърне като Люк Скайуокър. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР