От Дейвид ШепардсънВАШИНГТОН (Ройтерс) - Много електрически превозни средства загубиха

...
От Дейвид ШепардсънВАШИНГТОН (Ройтерс) - Много електрически превозни средства загубиха
Коментари Харесай

Повече електромобили губят данъчни кредити в САЩ, включително Tesla Cybertruck, Nissan Leaf

От Дейвид Шепардсън

ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Много електрически транспортни средства изгубиха право на данъчни заеми до $7 500 след нови правила за доставяне с акумулатори влязоха в действие в понеделник, в това число Nissan Leaf, Tesla Cybertruck All-Wheel Drive и Chevrolet Blazer EV, оповестиха от Министерството на финансите на Съединени американски щати. веригата за доставка на транспортни средства надалеч от Китай. Те влязоха в действие в понеделник.

Броят на EV моделите, отговарящи на условията за данъчни заеми за EV в Съединени американски щати, спадна от 43 на 19. Тези числа включват разнообразни версии на един и същи вид транспортно средство. Министерството на финансите сподели, че някои производители към момента не са дали информация за отговарящите на изискванията транспортни средства, което може да докара до промени в листата.

Новите правила разрешават на купувачите да изискат данъчен заем до $7500 в участващ дилър на момента на продажба. Данъчният заем дефинира предели за цената на транспортното средство и приходите на купувача,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР