От ден първи ние сме казали, че не е подходяща

...
От ден първи ние сме казали, че не е подходяща
Коментари Харесай

От заведенията: Зарица Динкова не е подходяща за министър на туризма и това се видя през всичките 9 месеца

От ден първи ние сме споделили, че не е подобаваща за министър на туризма и това се видя през всичките девет месеца, през които беше отпред на министерството. Тя не съумя да координира дейностите сред сектора и обособените институции и образците за това са мног. Това съобщи в студиото на “Денят стартира ” Павлин Петров - съпредседател на Българската асоциация на заведенията (БАЗ).

Бившият заместник-министър на туризма Бранимир Ботев поддържа казаното:

“За страдание, в очите на хората от сектора, от тази промишленост фигурата на министъра отсъства. Той отсъства като координатор сред промишлеността и държавното управление. На второ място, той не може да се пребори за главните цели на промишлеността вътре в държавното управление. ”

И даде образец:

“Този бюджет на Министерство на туризма, който е сега, е същият, като бюджета преди четири или пет години. Реално нямаме ресурса, с който бихме могли д осигурим брандирането на България, да осигурим приходи от по-платежоспособни туристи, да можем да промотираме тези типове туризъм, които носят повече на България - балнеложкия отуризъм, СПА туризма, зимния туризъм, градския туризъм. Поради тази причина сега България е най-евтината туристическа дестинация в Европа. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР