От ден първи не бяхме желани в клуба, особено аз.

...

"Стоилов не чувстваше подкрепа според мен. След финала за Купата срещу ЦСКА, когато "синя" България бе в еуфория, той каза: Не обещавам, че ще надградим. Ситуацията бе тежка. Фалитът висеше като дамоклев меч над Левски. Аз не виждах как ще вземем лиценз в началото, но след тази кампания започна невиждан паричен поток към клуба, хората ни повярваха и ни подкрепиха. И тогава дойде тази Купа, която не бе логична. След това дойдоха европейските турнири, дойдоха въжделенията. Някой се сети, че с Мъри ставаме твърде популярни и нещата тръгнаха в друга посока. Мъри дойде и зарази всички с отношението си и работата си. Аз самият никога не съм р" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="От ден първи не бяхме желани в клуба, особено аз." onerror="this.src='https://novini247.com/news.jpg?4'"/>

Коментари Харесай

Иво Ивков: Стоилов искаше да п | BGNES

" От ден първи не бяхме мечтани в клуба, изключително аз. Трябва да си визиите в каква обстановка бе тогава Левски. Не ставаше с лозунги, трябваше да се свърши работа. Принципът бе " мощен и самостоятелен Левски ", а това значи - самостоятелен клуб. Стоилов ми сподели предишното лято: Искаш ли след мача с ПАОК да си дадем оставките. Тогава аз му споделих - не, не можем да създадем това. Сега не трябва да го вършим, на път сме да изпълним фантазията си. Представяте ли си тогава да си тръгнем по какъв начин би изглеждало? ", разкри изпълнителният шеф на " сините " Ивайло Ивков пред Dir.bg, Юристът сподели своята истина за разтърсванията на Герена.

" Стоилов не усещаше поддръжка съгласно мен. След финала за Купата против ЦСКА, когато " синя " България бе в еуфория, той сподели: Не давам обещание, че ще надградим. Ситуацията бе тежка. Фалитът висеше като дамоклев меч над Левски. Аз не виждах по какъв начин ще вземем лиценз първоначално, само че след тази акция стартира невъобразим паричен поток към клуба, хората ни повярваха и ни поддържаха. И тогава пристигна тази Купа, която не бе разумна. След това пристигнаха европейските шампионати, пристигнаха въжделенията. Някой се сети, че с Мъри ставаме прекомерно известни и нещата потеглиха в друга посока. Мъри пристигна и болести всички с отношението си и работата си. Аз самият в никакъв случай не съм работил толкоз доста през живота си ", сподели още Ивков по адрес на треньора, който въпреки всичко хвърли оставка след мача с Локо Сф (1:0).

" С тези хора като ръководство, не виждам по какъв начин да остана. Левски има потребност от работещ изпълнителен шеф. Да ме махат час по-скоро и да мислят за нов човек. Има болежка. И за някои от нещата, които чух и в които бях упрекнат, ще потърся правата си. ", продължи юристът.

" Не съм скрил нищо в никакъв случай от Сираков. Освен в края на нашите взаимоотношения, когато той спря да приказва с мен и аз не считах за нужно да го известявам за всичко. Началото на раздора? Десетте % в контракта за ръководство - това е костилката, от която стартира раздорът. Бяхме на един обяд със спонсорите, само че не се приказва за това, което аз желаех - точно тези 10 %. Наско сподели - умерено... Аз отвърнах, че няма да продължа да работя за Левски, в случай че не махнем от контракта даренията, таксите в школата и членските и абонаментните карти. От тези 750 000 лв., които спонсорите споделиха, че са фактурирани, можеше да са двойни. Нямало да си ги желаят... Че те декември месец си желаеха едни 200 хиляди лв., дадени като заем на Левски преди моето идване. И си ги взеха ", описа Ивков за връзките си с мажоритарния притежател на клуба.

За спора си с генералния спонсор Ивков изясни: " Един човек от Надзорния съвет стопирах да го приветствам и просто го подминавах - Венци Димитров се споделя. Той си разреши клюки по мой адрес. Има 7-8 контракта с генералния спонсор. Не ги харесвах още от началото. Но имах вяра, че ще успеем да накараме тия хора да се възпламенят по концепцията Левски и първоначално успявахме. В единия контракт написа още от член 1, че Левски разпорежда ръководството, а те поемат ръководството. За мен този контракт е по-скоро контракт за източването на клуба. И аз желаех преразглеждането му, както и на цялостните взаимоотношения със спонсора. Знам по какъв начин седят нещата по разпоредбите на УЕФА, само че не мога да кажа всичко, тъй като не е в полза на клуба. Юридически не е допустимо да ръководи тима. "

" Тити Папазов не е никакъв в клуба, само че е в топла връзка с тези, които го ръководят. Боримиров бе избор на генералния спонсор. Аз по този начин и не разбрах каква е ролята му в Левски. Тоест, аз знам, само че няма да кажа, с цел да не излезе, че съм нахален ", разкри още Иво Ивков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР