От ден първи ги моля да седнат да преговарят. Вчера

...
От ден първи ги моля да седнат да преговарят. Вчера
Коментари Харесай

Борисов за преговорите със зърнопроизводителите: Чух се с Денков, има пълната ни подкрепа

„ От ден първи ги апелирам да седнат да договарят. Вчера го направиха, през днешния ден няма тапи в София. Надявам се, в случай че има нещо от Народното събрание - да го решим, само че държавното управление да си организира до дъно договарянията. Снощи се чух с премиера, има цялостната ни поддръжка, в случай че трябват законови промени “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод  договарянията сред министри и зърнопроизводители. 

ГЕРБ издига Иван Портних за кандидат-кмет във Варна, а Красимир Николов - в Добрич

Другите парламентарни групи, подкрепящи държавното управление, също благодариха на изпълнителната власт за извършените диалози. 

„ Има разговор и стартира да създава решения. Това е верният път “, сподели Христо Иванов от ПП-ДБ.

„ Водят се договаряния дали може да се включат и други артикули. Ще създадем всичко допустимо, в случай че не ще преговаряме на двустранна основа с Украйна “, съобщи министър председателят

Депутатите дадоха обещание, че в случай че изпълнителната власт предложи промени, свързани с договарянията, те ще бъдат прегледани и гласувани в пленарна зала.

„ Поздравявам държавното управление, че през вчерашния ден се схванаха и доближиха до рационални решения. Надявам се, каквото имат да доизчистват, през днешния ден да бъде подписано “, сподели Делян Пеевски от Движение за права и свободи. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР