От демократите – фашисти до Киро, харвардското менте и татко

...
От демократите – фашисти до Киро, харвардското менте и татко
Коментари Харесай

Богомил Бонев: От демократите – фашисти до Киро, харвардското менте и татко му Петко…

От демократите – фашисти до Киро, харвардското менте и баща му Петко… Такива са акцентите в днешните постове на някогашния вътрешен министър Богомил Бонев. Два поста на Богомил Бонев са изключително цветни през днешния ден – единият – за американските демократи, които са се трансформирали във фашисти. А другият – за водача на Политическа партия Кирил Петков и татко му Петко. И някак, сред тях не е изключително мъчно да се откри паралел.

 

SafeNews ги разгласява без редакторска интервенция:

 

Как демократите в Съединени американски щати станаха фашисти? Тръмп ли е отговорен, или постоянно са били такива.
Съдейки по броя на войните, май „ демократи “ е единствено прикритие. Никога не е имало такова оттегляне от свободата на словото, както при ръководство на демократите. Никога гражданските свободи не са били по този начин подценявани. Никога повече не са били нарушавани човешките права. Демократи, това звучи към този момент позорно.
Както сподели Кастро, колкото и да го ненавиждат демократите.

По HBO 2 даваха филм за Боян Петров и опита за спасяването му. Заглавието е „ Отново съм тук “.

Всичко изглеждаше много захаросано.

Но най-дразнещото беше присъединяване на Киро, харвардското менте и баща му Петко.
Тръгнал си да спасяваш другар. Как може да ти хрумне да си вземеш оператор със себе си, с цел да се увековечиш със гибелта на този другар. Заснето е преди тези мошеници да излъжат Румен Радев. Но очевидно с сходна цел.
Никой не прави положително обществено, с цел да изтъкне себе си. Тогава не е положително.
И това трансформира смисъла на цялата драма.

Ето и забавните мнения на постовете:

 

В поддръжка и продължение на мислите на г-н Bogomil Bonev , ще прибавя откъс от най-великия романист в международната история на литературата -Л. Толстой: “ Ако положителното има причина, то към този момент не е добро; в случай че има последица — някаква премия — отново не е положително. Значи: положителното е отвън веригата от аргументи и следствия. “

……………………………..

Два пъти съм гласувала за Радев.Агитирала съм доста мои другари да гласоподават за него!Те не желаеха да гласоподават, тъй като са омерзени от изборите,но съумях да ги пропагандирам!Гласуваха.Аз и през днешния ден съм симпатизант на президента Румен Радев,но го укорявам,че без авансово добре да ги изследва тези мошеници,ги назначи в Служебното държавно управление.Не мога да го оправдая,че не е проучил задълбочено кои в действителност доста хора го укоряват,че точно то ги изкара на политическата сцена.Ако Кирил Петков не беше министър в служебното държавно управление мъчно щеше да завоюва изборите.Ние си мислехме,че щом Радев го избрал,значи е непокътнат човек,но сме се излъгали. Ние, елементарните хора можем да бъдем излъгани,но Президентът няма право да се остави да бъде измамен.

………………………………

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР