От Демократична България продължават да се правят на ербапи и

...
От Демократична България продължават да се правят на ербапи и
Коментари Харесай

Настимир: Няма как да предоставим ПВО ракети на Украйна

От Демократична България не престават да се вършат на ербапи и да упорстват да изпратим военна помощ към Украйна. Те желаят да предоставим руския Противовъздушна отбрана комплекс C-300, с цел да подпомогнем украинците. Българска социалистическа партия изрично са срещу, без да всяват разкол в ръководството.

Явно в идващите дни обединението ще се събере, с цел да разиска по какъв начин да действаме с военната поддръжка, която желае президентът Володимир Зеленски от нас. Това разгласи в коридорите на Народното събрание Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната ".

От анонса на министерството на защитата той е наясно, че ние стратегически няма по какъв начин да предоставим желаните от президента Володимир Зеленски Противовъздушна отбрана ракети.

" Очакваме да чуем предложенията на Демократична България с повече конкретика – каква помощ желаеме да предоставим. Но сме реалисти, няма по какъв начин да предоставим стратегически бойна техника като ракети. Нямаме такава опция ".

Разговор в обединението на равнище водачи ще реши дали Народното събрание да гласоподава изпращане на военна техника към Украйна. Българска социалистическа партия са срещу подобен акт отвън филантропичната помощ, която обезпечава страната ни. А ГЕРБ като опозиционна партия е подготвена да поддържа настояването, като партия с евроатлантическа ориентировка.

" Време е да седнем и да обсъдим в обединението, би трябвало ли да изпратим военна помощ за Украйна " - по този начин обоснова позицията си депутатът Настимир Ананиев.

Той не отговори дали това ще всее разкол в обединението преди да са се случили диалозите сред водачите в нея.
ТЕМА преди 26 минути 151 преди 45 минути 201 преди 1 час 333
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР