От Демократична България - Пловдив подрепят искането на съветниците от

...
От Демократична България - Пловдив подрепят искането на съветниците от
Коментари Харесай

ДБ Пловдив е за извънредна сесия заради пробива под Водната палата

От Демократична България - Пловдив подрепят настояването на съветниците от ГЕРБ за свикването на изключителна сесия на Общинския съвет, на която да се обсъдят наличните документи по плана за пробива при Водната палата и същият да бъде спрян.

" Това е план, против който стоим не от през днешния ден или през вчерашния ден. На публичното разискване за заема, който да го финансира, се изказахме срещу. На сесията, на която се взе решението за взимане на заема, гласувахме срещу, за разлика от болшинството от съветници, подкрепящи Здравко Димитров и неговите политики. Не сме спирали да показваме позицията си по тази концепция на кмета, по всяко време бил повдиган въпросът за нея ", акцентират старейшините от Демократична България.

Според тях, изключителна и незабавна сесия е нужна, поради обстоятелството, че към този момент текат трескави действия на терен и се отстранява дълготрайна дървесна растителност.

Припомням, че от Демократична България Пловдив към този момент поискахацялата документи по плана.На изключителната сесия те чакат кметът да отговори на питането им ида показа всички изискани документи.

До произнасянето на контролните органи дейностите по този план би трябвало да спрат, безапелационни са от Демократична България. Съветниците очакватинформация и от ДНСК и Министерство на регионалното развитие по подхванатите от тях дейности по отношение на подадения от тях сигнал сискане за инспекция за правомерност на плана.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР