От "Демократична България" не знаят кои са им дарителите за

...
От "Демократична България" не знаят кои са им дарителите за
Коментари Харесай

В Демократична България не знаят дарител ли им е Прокопиев

От "Демократична България " не знаят кои са им донорите за предизборната акция, стана ясно от признанието им пред медиите.
Христо Иванов си нямал и визия дали подсъдимият Иво Прокопиев е показал благотворителност към съидейниците си от Демократична България, с цел да съумеят да вкарат най-малко един евродепутат, оповестява Канал 3.

Иванов не съумя да отхвърли с решителност, че Прокопиев е спонсорирал акцията на Демократична България. "Това не ми е известно, само че аз не познавам всички донори. Не съм гледал всеки донор поименно ", изпадна в несъгласие Христо Иванов.

В напъна да се измъкне от въпроса, Иванов се оплете тотално, тъй като излезе, че хем познава някои донори, само че не всички, хем в това време не бил гледал листата с имената им.

С други думи - някои донори се знаят, други не, само че е по-удобно всички заедно да се премълчат. Все отново Иванов даде обещание отчетност до лев кои са спонсорите и какъв брой са инжектирали в акцията за Екологичен потенциал, в която отидоха близо 200 хиляди за медийна реклама. По публични данни към 22 май на уеб страницата "Отворен парламент " Демократична България са изхарчили повече пари за медии от Движение за права и свободи, Атака и НФСБ и по разходвани пари се подреждат незабавно след Българска социалистическа партия, Воля, ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация.

В същото време другият лидер на изборното обединяване Атанас Атанасов заложи на скромността и не хареса свързването на Прокопиев с дарения за избирането на Радан Кънев. "Нашата акция беше относително скромна, ние сме извънпарламентарна групировка. Работили сме с финансови средства единствено от донори, всичко това е обществено. Можете да се запознаете и да не акцентирате в този момент върху едно или друго ", издразни се Атанасов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР