От (ДБ) смятат, че информацията, която постъпва от българските служби,

...
От (ДБ) смятат, че информацията, която постъпва от българските служби,
Коментари Харесай

ДБ: Информацията от българските служби невинаги е коректна

От " " (ДБ) считат, че информацията, която постъпва от българските служби, не всеки път е правилна.

Това разгласи на брифинг в Народното събрание Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, който е и ръководител на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.

Той акцентира, че въпросът е извънредно значим и по реда на парламентарния надзор и в съответните комисии депутатите от групата ще създадат всичко належащо за изясняване на тези условия. Той посочи, че в този миг на рецесия не би трябвало да се желаят оставки на ръководители на службите.

На 300 километра от страната ни има война и е извънредно значимо по какъв начин работят българските институции в тази спешна обстановка, аргументира се Атанасов.

По думите му е добре в такава обстановка институциите у нас да единодействат координирано. Но, с цел да могат да бъдат вземани верни решения на най-висше държавно равнище, е значимо Министерският съвет, преди всичко, и другите органи да получават надеждна информация от службите за сигурност, акцентира ръководителят на вътрешната комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР