От държавния бюджет са отпуснати 53 млн. лева за инфраструктурата

...
От държавния бюджет са отпуснати 53 млн. лева за инфраструктурата
Коментари Харесай

Борисов: Борим пандемията с майсторско управление, Радев да каже кои пари да спрем

От държавния бюджет са отпуснати 53 млн. лв. за инфраструктурата в Родопите, стана ясно от включване онлайн на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в профила му във Facebook.

За Родопите се влагат доста пари, сподели министър-председателят, като посочи, че са отпуснати и 470 000 лв. за подсилване на две свлачища

Бих желал идващия път президентът, като приказва, че харчим пари, да каже кои пари да спрем – дали спомагателните за пенсионерите, дали нарастването на служителите на реда, дали на заплатите на учителите, дали парите за общините, за хората на първата линия, ограниченията за стопанската система. Или да каже – спрете "Хемус ", не е значима за Варна, за Търново, или да каже - спрете пътят за Ботевград и Мездра, не е значимо за хората, или спрете "Струма ". Харчели се пари…, съобщи Борисов.

Държавите в Западна Европа са в тежък локдаун, а в България с майсторско ръководство съумяваме. По-трудно е, само че работи, уточни министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР