От държава – член на НАТО се изискват ясни, категорични

...
От държава – член на НАТО се изискват ясни, категорични
Коментари Харесай

Даниел Митов: Русия непрекъснато търси слаби звена в НАТО

" От страна – член на НАТО се изискват ясни, безапелационни позиции, които да не оставят подозрения къде стоим ", това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

„ Ще подкрепим държавното управление, в случай че се постанова, поради отбранителния капацитет, който НАТО възнамерява да разположи по Източния фланг, техника и личен състав да бъдат краткотрайно ситуирани в България “, означи той.

„ България е член на НАТО, българската войска е натовска войска, както и всички останали съюзнически армии. В момента е добре да се показва отбранителна мощност, която да е сдържаща във връзка с нападателните планове на Руската федерация “, сподели още депутатът от ГЕРБ.

" Демонстрацията на съюзническа мощ е значима ", добави той.

„ Русия непрестанно търси слаби звена в НАТО, единството на Алианса се показва и през заедност и съюзнически дейности, когато е належащо “, означи депутатът от ГЕРБ.

Целта на Руската федерация по думите му е да внуши, че НАТО е остаряла организация, амортизирана и да върне нещата в някакви концептуални измерения на геополитиката от 19 век.

Според него Русия търси мотив за експанзия, мотив за война.

„ Когато поставяш подобен вид ултиматуми, на които ти е ясно, че няма по какъв начин да получиш одобрителен или позитивен отговор, това значи, че търсиш спор “, съобщи още Даниел Митов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР