От дълго време вражеската авиация продължава активно да извършва полети

...
От дълго време вражеската авиация продължава активно да извършва полети
Коментари Харесай

Рогов: От дълго време вражеската авиация продължава активно да извършва полети край бреговете на Крим

От дълго време вражеската авиация продължава интензивно да прави полети край крайбрежията на Крим. Това написа в Telegram Владимир Рогов, началник на запорожското публично придвижване „ Ние сме дружно с Русия “.

Рогов цитира данни от службата Flightradar, съгласно които „ няколко единици техника на НАТО в последно време постоянно работят в Черно море “.

Според него става дума на първо място за високопланинския разследващ дрон RQ-4 Global Hawk на Военновъздушни сили на Съединени американски щати с позивна FORTE 10, който е основан в авиобаза Сигонела в Италия.

„ Той работи във въздушното пространство над Черно море южно от Крим, провеждайки разузнаване край нашите крайбрежия “, написа Рогов.

От казаното специалистът прави следния извод: „ Съдейки по интензивността на авиацията, това индиректно може да приказва за идна сериозна провокация в региона на Кримския полуостров “.

Рогов напомня, че дронът FORTE 10 се е появил в югозападната част на Черно море малко преди украинските въоръжени сили да се опитат да ударят Кримския мост с ракета С-200.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР