От далеч си личи, че Machine Gun Kelly и Меган

...
От далеч си личи, че Machine Gun Kelly и Меган
Коментари Харесай

Когато Machine Gun Kelly е искал да се самоубие

От надалеч си проличава, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс не са като всяка друга известна двойка. Най-малкото не са доста тези, които пият от кръвта на обичания.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и признанията им за годежа
Меган Фокс и Machine Gun Kelly с самопризнания за годежа

Да им имаме вяра или не

Факт е обаче, че двамата наподобяват доста щастливи дружно и евентуално напълно скоро ще разберем, че се оженили. Но не всичко във връзката им минава без спънки, тъй като, несъмнено, има доста неща и аспекти, за които не знаем и даже не подозираме.

Като това, че Machine Gun Kelly е желал да се самоубие. В документалния филм за живота си - Life in Pink на Hulu, Колсън Бейкър, както е същинското име на изпълнителя, споделя, че преди две години е минал през доста тежък и тъмен интервал.

Музикантът споделя, че през 2020 откакто татко му е умрял, той е отишъл до дома му, с цел да разчисти някои неща. Тогава е влезнал в вербален спор със комшия, който му е споделил неща, които не е желал да чуе.

Това е повлияло отрицателно душевен на Machine Gun Kelly, а тъкмо по това време Меган Фокс е била в България за фотосите на филм и не е била до него. Според People, той споделя, че е достигнал до миг, в който се е обадил на половинката си и ѝ е споделил, че тя не е до него, когато има потребност.
 Меган Фокс, изявлението ѝ за списание Glamour и за какво актрисата не пие алкохол
Защо Меган Фокс не пие алкохол

Актрисата има правила, които съблюдава

И всичко това, до момента в който е опрял пушка до лицето си. След тази плашеща преживелица Machine Gun Kelly е осъзнал, че нещо не е наред. След това обаче е съумял да се съвземе благодарение на Фокс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР