От дълбоки древни времена човечеството не спира да се интересува

...
От дълбоки древни времена човечеството не спира да се интересува
Коментари Харесай

Талисмани, с които да ти потръгне в любовта

От дълбоки антични времена човечеството не стопира да се интересува по всевъзможни способи да притегля обич. Все още и в днешни дни археолозите откриват антични талисмани, които имат предопределение да оказват помощ на дамите и мъжете в любовните връзки. Такъв амулет е безусловно настоящ и през днешния ден, тъй като тази тематика е постоянно известна. Подобен продукт може да откриете в разнообразни магазини или да си извършите самичък със лични ръце.
Какво би трябвало да си изберем за амулет, с цел да притеглим същинска обич?
Талисмани, предопределени за привличане на обич и благополучие, нормално са под формата на:
- гълъби, ангели или сърца, както и други разнообразни фигури.
- цветя и билки.
- медальони с вградена в тях фотография.
- скъпоценни камъни.
Нека разгледаме от близко, някой по-специални талисмани.
Камъни
Тюркоазът е съвършен за привличане на обич и подсилване на връзки. Той защищава от самотност, зли очи и проклятия. Минералът е мрачно или ярко наследник.
Яркочервения рубин е виновен за пристрастеността и привличането на огън в една връзка. Това е най-подходящия амулет за огнените знаци, а гранатът е камъкът на Водолей и Телец.
Изберете пръстен с рубин за амулет и го сложете на безименния пръст, в случай че желаете да получите предложение от своя обичан.
Най-древните талисмани за привличане на брак и обич са продуктите с изумруди. Безспорно те са най-мощните амулети. Укрепват връзките и подсигуряват за преданост сред сътрудниците.
Сдвоени талисмани
Като амулет за обич може да се одобри и всяка сдвоена дрънкулка. Например такава под формата на чифт лебеди или някое друго животно, сложена в югозападната част на вашия дом. Това ще ви помогне да намерите любовта и да създадете здрави фамилни връзки.
Същото може да постигнете с с фигура на Феникс или Дракон. От антични времена се знае, че митичните животни са признака на комбинацията от мъжка и женска сила.
Древни богини
Талисман с изписана върху него пентаграма Венера, ще даде убеденост на притежателя му, ще отстрани комплексите и срамежливостта. Богинята на любовта оказва помощ за привличане на женствеността.
Заслужава си да се спомене и талисманът, обвързван с Афродита - богинята на хубостта. Той е с изображения на цвете с шест венчелисчета.
Свитък с стремежи
Това е различен доста бърз и ефикасен способ за привличане на обич. Ако желаете да го извършите, напишете на малко листче хартия лист с тези качества, които желаете да има вашия предстоящ фаворит.Посочете в детайли цвят на очите, косата, черти и други. След това навийте лисчето на свитък и го пъхнете под леглото. Съдбата си знае работата.
Лунен талисман
За да създадете този амулет, хванете с малко огледало лунния лъч и изречете желанието си. После увийте огледалото в наследник плат и непрестанно го носете със себе си. С този амулет мъчно ще може да се устои на вашата неотразимост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР