От CounterStrike гранда OG официално се разделиха с Николай ⁠niko⁠

...
От CounterStrike гранда OG официално се разделиха с Николай ⁠niko⁠
Коментари Харесай

OG готви изненади за следващия сезон

От CounterStrike гранда OG публично се разделиха с Николай " ⁠niko⁠ " Кристенсен. Това се случи скоро, откакто организацията отпадна от IEM Далас на 7-8 място и завърши сезона си в играта.

niko се завърна в състава през февруари тази година за още един опит за триумф с екипа на клуба, само че резултатите от множеството шампионати се оказа незадоволителни. Той влезе, с цел да замества Неманя " ⁠nexa⁠ " Исакович, само че остана за дълго в отбора. 

През това време геймърите отвоюваха 7-8 места по време на IEM Рио и Далас и присъединяване в последния Мейджър по CS:GO - Париж Blast.tv, където обаче не пожънаха триумф.

Звездата на петицата Шахар " flameZ " Шушан също стана ясно, че напуща тима, което още повече загатва за възможна цялостна смяна в редиците. След по-малко от седмица започва почивката сред сезоните и ще стане ясно кой ще заеме местата на състезателите отсега нататък.

" След фантастично наново събиране с OG съм повече от подготвен да намеря нов дом, където да спечелвам титли ", написа датчанинът.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР