МОДНИ СНИМКИ В МИЛАНО: Benetton достига до поколения със смесени флорални и плодови мотиви

...
От COLLEEN BARRY Associated Press и LUCA BRUNO Associated Press
Коментари Харесай

От COLLEEN BARRY Associated Press и LUCA BRUNO Associated Press 21 септември 2023 г., 12:25 ч.

МИЛАНО -- Седмицата на модата в Милано продължи в четвъртък за втори ден с предварителни прегледи предимно на дамско облекло за следващата пролет и лято под постоянен дъжд.

Ето някои сцени като дизайнери от Милано опитайте се да запазите фокуса върху топлото време:

BENETTON ДОСТИГА ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЯТА

Има много от флорално върху флорално действие в новата колекция на Бенетон, обхващаща цялото поколение за пролет-лято 2024 г., представена в четвъртък на втория ден от Седмицата на модата в Милано.

Италианската марка, известна както със своите рекламни кампании за повишаване на съзнанието, така и с ярките си плетива, не се стреми да навлезе в луксозното пространство, а по-скоро в ежедневната ротация на цветни тоалети, търсещи издигнати основи.

Андреа Инконтри, в третата си колекция за марката, преосмисли основните позиции на Benetton и инжектира забавление с ярки монохромни цветове, които се вписват в оптимистичните за сезона ягодови и бананови мотиви, завършващи със стегнати флорални щампи, които дизайнерът се отнася като кръпка с диви цветя: смесвайте и комбинирайте по желание.

Денимът изглежда подчертано в цвета, в две сладки комбинации минипола-сако за нея и шорти за него . Колекцията беше отразена от поколенията, подчертана от бебета и деца, придружени от образцови родители.

Incontri каза зад кулисите, че целта му не е да създава толкова емблематични произведения, колкото да прави носещият чувства, че „ти си емблематичен. Вие изразявате себе си със стил.“

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР