От човекът зависи. Никому не е тайна, че българинът става

...
От човекът зависи. Никому не е тайна, че българинът става
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Партията е като семейство-нещо става и се разделят

От индивидът зависи. Никому не е загадка, че българинът става все по-арогантен и безпардонен. То е и до интелекта на един човек. Има възприятие за безотговорност. Властите би трябвало да си влязат в роля и да санкционират доста строго. По българските пътища се кара безобразно. В Босна по време на война имаше по 12 жертви за 24 часа. У нас- 26 бяха за едно денонощие. Значи у нас по-зле от война.
Това сподели Вежди Рашидов по БТВ. Партиите да решат за дотациите. Намаляването ще докара до други промени. Други пари ще ръководят, само че няма да са тези на шлосера. Аз ГЕРБ го разбирам и поддържам. Не може един министър председател да го предизвикваш бързо. Пеевски мисля, че е потребен, прави няколко законопроекти, които минаха. Не мега да го разясня. Усеща се отсъствието на Цветанов. Проблемът е, че би трябвало да си дадем сметка, че всяка партия е като бизнес-има си водач, той взема решение. Хубаво е вътрешните проблеми да се решат в самата партия. Какво неприятно има Лютви Местан? И в фамилията е по този начин, живеят хубаво, а след това нещо става и се разделят. Това семейство има лидер-той е министър председателят. Той си направи и записва партията.

Няма да мога да изкоментирам Ахмед Доган. Само малоумен човек, може да си мисли, че ще има спор на ползи. Това сподели Рашидов за инспекцията на КПКОНПИ за „ Апартаментгейт “. „ Всички купуват на данъчна оценка. Аз взех на чертеж, не можах да купя на ров “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР