От четвъртък – 5 август, до 12 септември ще се

...
От четвъртък – 5 август, до 12 септември ще се
Коментари Харесай

БДЖ пуска още един нощен влак София-Бургас-София до края на лятото

От четвъртък – 5 август, до 12 септември ще се движи още един нощен трен по маршрута София-Бургас-София през Подбалканската железопътна линия, оповестиха от Българските държавни железници в сряда. спомагателната комбинация се пуска поради идните музикални фестивали край морето.

Новият трен ще бъде формиран от три седящи вагона и един кушет вагон. В по-натоварените дни от четвъртък до неделя към композицията ще бъде прибавен и един спален вагон.

Влакът ще отпътува от Централна гара София в 23:25 ч. и на процедура ще обезпечи още една комфортна опция за пътешестване до морето в отговор на покачвания интерес към пътуванията през летния сезон. За пътуващите от Бургас за София, спомагателният трен ще потегля от гара Бургас в 22:30 ч.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за разписаниeто на влаковете от електронния справочник на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси.

Билети могат да бъдат закупени онлайн https://bileti.bdz.bg/ и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР