От чешмите в град Стрелча, от няколко дни вече, тече

...
От чешмите в град Стрелча, от няколко дни вече, тече
Коментари Харесай

Отново питейната вода в Стрелча е негодна за пиене

От чешмите в град Стрелча, от няколко дни към този момент, тече негодна вода. Стрелчани се възмущават, че водата, която доближава до домовете им, е с такова ниско качество.

Възмутена потребителка споделя фрагменти на водата, от които излиза наяве, че водата е мощно нечиста:



Гражданите са обезпокоени от качеството на водата, която тече от чешмите. Пред GlasNews.bg жители на Стрелча споделят, че в града има доста възрастни хора, които имат проблеми със зрението и може да употребяват рисковата вода. Те прибавят още, че в града има и доста хора, които са мъчно преносими и няма по какъв начин сами да си закупят туби с вода от магазина.

Разтревожени стрелчани, пред екипа на GlasNews.bg, питат: " Защо Кметът отново не взима съответни ограничения? На него в Панагюрище, където живее, му е чиста водата, само че откакто е пристигнал на работа тука, е задължен да съблюдава за качеството на водата, която стрелчани пият и да подхваща в точния момент нужните ограничения! ".

Въпросът е: за какво Кметът не си извършва отговорностите и не подхваща съответни ограничения за качеството на водата, която стрелчани пият? Толкова ли е мъчно най-малко да се хлорира една вода?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР