От Челси обявиха официално трансфера на Михайло Мудрик. 22-годишният нападател

...
От Челси обявиха официално трансфера на Михайло Мудрик. 22-годишният нападател
Коментари Харесай

Челси официално обяви трансфера на Мудрик

От Челси оповестиха публично прехвърлянето на Михайло Мудрик. 22-годишният нападател бе притеглен от Шахтьор Донецк. Той подписа контракт до лятото на 2031 година По-рано през днешния ден Мудрик мина медицинските прегледи, а по-късно дойде на " Стамфорд Бридж ", с цел да гледа дуела на новия си отбор против Кристъл Палас.

“Толкова съм благополучен да подпиша с Челси. Нямам самообладание да се срещна с новите ми съотборници и да работя и да се изучавам от Греъм ”, бяха първите думи на Мудрик като състезател на Челси.

" Сините " завоюваха борбата с Арсенал за подписа на Мудрик, макар че в един миг “артилеристите ” се считаха за любимец за привличането му. “Сините ” ще платят на Шахтьор обща сума от 100 милиона евро, като 30 милиона от тях са във формата на бонуси.

Лондончани вършат голяма инвестиция в украинския нападател, който още не се е потвърдил в огромния футбол. Той действително има сезон и половина като част от първия тим на Шахтьор и общо 12 гола за отбора. Мудрик главно впечатли с изявите си в Шампионската лига, където през този сезон вкара 3 гола.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР