от БСП заяви пред БНТ, че министерските постове в новия

...
от БСП заяви пред БНТ, че министерските постове в новия
Коментари Харесай

Румен Гечев: 8 места в новия кабинет за ПП, 4 за БСП, 3 за ИТН и 2 за ДБ

от Българска социалистическа партия съобщи пред Българска национална телевизия, че министерските постове в новия кабинет към този момент са разпределени по формула - съгласно тежестта на всяка една от партиите в идващото Народно заседание. Така договарящите са се разбрали 8 министерства да са за " Продължаваме промяната ", 4 - за Българска социалистическа партия, 3 - за " ИТН " и 2 - за " Демократична България ".

Коментарът на левицата е, че по време на полемиките с останалите три партии е било реализирано единодушие по редица въпроси, само че остават и такива, които са противоречиви. По тях съгласно Българска социалистическа партия предстоят спомагателни диалози и лидерска среща. На срещата с работните групи през днешния ден Корнелия Нинова е оповестила, че би трябвало да има документално съдружно съглашение с ясни и съответни политики.
Румен Гечев: Без Българска социалистическа партия държавно управление няма да има
Без Българска социалистическа партия държавно управление няма да се сформира. Няма по какъв начин всички претенции и политики в стратегиите на партиите да бъдат изпълнени. Това съобщи Рум...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР