От БСП за България влизат в 47-ия парламент с три

...
От БСП за България влизат в 47-ия парламент с три
Коментари Харесай

„БСП за България” влизат в 47-ия парламент с три приоритета

От „ Българска социалистическа партия за България ” влизат в 47-ия парламент с три целта. Това изясни водачът на партията Корнелия Нинова на първото съвещание на Народното събрание.

„ Първият - започване на същинската смяна на досегашния модел на ръководство. Възстановяване на държавността и на конституционните правила на разделяне на управляващите, правова страна, правдивост, тъждество, независимост и мир. Второ - превеждане на страната и на българския народ през рецесиите с ръфам за хората. Трето - дейна проевропейска външна политика на равноправни сътрудници с другите страни членки на Европейския съюз. За ускорено приемане на Плана за възобновяване и резистентност и за предвижване напред на оперативните стратегии ”, изясни Нинова.

Тя посочи, че преди пет години са посочили досегашния модел на ръководство „ паралелна страна на задкулисието и народ, пленен от свои ”. „ Започнахме своята борба, бяхме сами и не беше лека. Тогава посочихме и най-големите си врагове и те не бяха политическа партия ГЕРБ, а страхът, апатията и отчаянието на хората, че нищо не може да се промени ”, изясни Нинова. И добави: „ Преди една година хиляди български жители излязоха на площадите, преодолели този боязън, и желаеха смяна ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР