От БСП внесоха 61 подписа в парламента за спешно свикване

...
От БСП внесоха 61 подписа в парламента за спешно свикване
Коментари Харесай

БСП свика през лятото Народното събрание

От Българска социалистическа партия внесоха 61 подписа в Народното събрание за незабавно привикване на изключително съвещание на Народното събрание през идната седмица , в сряда. Те упорстват в дневния ред да се обсъдят две точки - план за решение по проблема с " Олимпик " и чуване на премиера Бойко Борисов във връзка със срутва в Търговския указател (ТР).

Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание, откакто внесе подписите

Днешното решение на премиера е безспорна неудовлетворително и за нас, и за засегнатите хора , тъй като това съставлява контролиран пазар, на който страната има основна роля, оцени водачът на столетницата и добави, че българските жители са добросъвестни данъкоплатци .

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева свика изключително съвещание на Народното събрание за 21 август 2018 година (вторник) от 13:00 часа.

" Щом се е стигнало дотук, не можеш да излезеш и да кажеш на всички пострадали хора, водете си сами делата в Кипър , ние ще ви помогнем с юрист или ще променим европейското законодателство ", възмути се Нинова.

За разрешаването на проблема от Българска социалистическа партия предложиха Българския гаранционен фонд и Обезпечителния фонд в България да платят на хората и да влязат в тяхното състояние, като водят техните права в Кипър от свое име.

Нинова е сюрпризирана и от упоритостта на държавното управление да не предприеме сходни стъпки , а да желае да се чака европейска инструкция, която да промени европейското законодателство. От Българска социалистическа партия питат за какво е належащо да се чака европейската инструкция да промени нещата, а вместо това ние не си ги оправим с корекция в българските закони.

" Можем за 24 часа да оказваме помощ на Кирил Домусчиев, а на българските жители не можем да помогнем ", ядоса се Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР