От БСП виждат повече неща, които ги събират с Продължаваме

...
От БСП виждат повече неща, които ги събират с Продължаваме
Коментари Харесай

БСП и ПП – повече допирни точки и една червена

От Българска социалистическа партия виждат повече неща, които ги събират с " Продължаваме промяната ", в сравнение с да ги разделят. Това стана ясно от коментара пред Българска национална телевизия на Филип Попов. Борбата с корупцията, правосъдната промяна, обществените ограничения, стопанска система, енергетика са сферите, в които има общи хрумвания.

Комуникацията е доста значима, посочи аленият народен представител, съгласно който Асен Василев се е поучил от грешките на Кирил Петков .
 Асен Василев към Българска социалистическа партия: Да си кажем какво сме свършили и да продължим напред
Асен Василев към Българска социалистическа партия: Да си кажем какво сме свършили и да продължим напред

Нинова оптимист за договарянията

Несъгласие има за политиката по отношение на Русия, само че по думите на депутата, България би трябвало да има добър разговор с всички съседи . Властта си поставя период от 6 месеца, тъй като това е минималният период да се случат заложените ограничения.

Няма , счита Филип Попов. Министерство на финансите е в ресора на Политическа партия, само че може да го предложат на някой от съдружните сътрудници.

" На тази тъга би трябвало да се постави край “ – ГЕРБ внасят избор на съмнение

Тази глава от българската политика ще е позорна

Според Попов значими са политиките, а не кой ще оглави обещано министерство . Ще бъдат разисквани имена за другите ведомства, сподели социалистът. Всички съдружни сътрудници ще вземат участие в разискването на министрите.

Този кабинет би трябвало да продължи, уверен е аленият народен представител . Намираме се в тежка рецесия с война на 300 километра, предизвести Филип Попов, а при едни предварителни избори идващият парламент ще е тежко фрагментиран.

Попов не е сюрпризиран от антибългарските настроения в Скопие за френското предложение . Трябва да отстояваме националния си интерес, счита той.
 РСМ получи ново френско предложение
РСМ получи ново френско предложение

Предполага се, че дава отговор на някои възражения на РСМ за тълкования на история като част от договарянията за ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР