От БСП смятат предложението на ГЕРБ и ДПС за промени

...
От БСП смятат предложението на ГЕРБ и ДПС за промени
Коментари Харесай

От БСП предлагат темата за приватизацията да се разшири с масовата приватизация, концесиите и групировките

От Българска социалистическа партия считат предлагането на ГЕРБ и Движение за права и свободи за промени в Конституцията за половинчато и оферират тематиката за приватизацията по време на прехода да се разшири с всеобщата приватизация, концесиите и групировките .

" Ще ги поддържа, в случай че седнат да беседват с нас по всички тематики на прехода, другояче - не ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в отговор на въпрос дали би подкрепила с подписа си внасянето на измененията в Конституцията. " Нямам срещу да се проверява приватизацията, желаеме цялата истина за прехода на масата ", разясни тя.
 

" Приватизация - да, само че прибавяме към тематиката и всеобщата приватизация - какво стана с боновите книжки, кои фондове купиха предприятия, получават ли хората дивиденти от тези книжки, кой се облагодетелства от тях ", уточни Нинова. " Км тематиката включваме и концесиите на прехода , тъй като с изключение на приватизация, националните благосъстояния бяха раздадени и посредством концесии , разяснява Нинова.
 
 БГНЕС

" Прибавяме и третата характерност на прехода - групировките ", сподели аленият водач. " Няма да скъсаме с прехода, народе, до момента в който отпред на политическото управление на страната ни през днешния ден стоят членове на групировките на прехода ", добави тя и прикани " мутрите на прехода вън от политическото управление на страната ".
 
От през днешния ден по тези оферти стартира да работи Правният съвет на Българска социалистическа партия. От Българска социалистическа партия ще желаят консултация и от Законодателния съвет на Народното събрание.
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР