От БСП са убедени, че на пазара с дърва за

...
От БСП са убедени, че на пазара с дърва за
Коментари Харесай

Проданов: С цената на горивата има адска спекулация

От Българска социалистическа партия са уверени, че на пазара с дърва за огрев има „ адска нечиста сделка ”. Това съобщи в ефира на NOVA разяснява Христо Проданов, зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

„ Убедени сме, че с цената на горивата има адска нечиста сделка. По този метод страната би трябвало да направи някакъв таван и някакви правила, тъй че да не се злоупотребява с някакви търговци и да не се изнудват хората, които са в огромната си част небогати, с цел да може едни търговци да се облагодетелстват от така наречен пазарна стопанска система ”, сподели той. Народните представители от левицата внасят закон против спекулата, с цел да се контролират цените на стоките от първа нужда.

Попитан дали Българска социалистическа партия поддържа измененията в Изборния кодекс, Христо Проданов отговори: „ Днес ще имаме парламентарна група, на която ще обсъдим всички промени, направени в Правна комисия, и ще излезем с позиция ”. По думите му Изборният кодекс не е политическо решение, а норма, която дефинира методът на политическото посланичество на българските жители.

„ Не може да се потегля на договаряния с ултиматуми и извиване на ръце ”. Така зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " разяснява изискването на „ Продължаваме Промяната ” да беседва с левицата за вероятно сформиране на кабинет с втория мандат. „ До момента имаме две ясни неща, които са подредени в Конституцията – първи мандат – наложително на ГЕРБ, който ние не поддържаме, втори мандат – наложително на Политическа партия, който ние поддържаме ”, сподели още националният представител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР