От БСП са изненадани, че трите министерски оставки няма да

...
От БСП са изненадани, че трите министерски оставки няма да
Коментари Харесай

БСП се изненадали, че министерските оставки няма да бъдат гласувани днес

От Българска социалистическа партия са сюрпризирани, че трите министерски оставки няма да бъдат гласувани през днешния ден от Народното събрание.

Определено в парламентарната група бяхме сюрпризирани, само че това се дължи очевидно на неприятната връзка на президентската институция и администрацията на Министерския съвет, изясни пред публицисти в Народно събрание Драгомир Стойнев. В последна сметка, акцентира той, в тази страна институциите би трябвало да работят - било президентска, било на Министерски съвет, и е хубаво да има връзка. Тук по никакъв метод Народно събрание не е забъркано - за неналичието на връзка сред двете институции, изясни Стойнев.

Той не вижда предумисъл в дейностите на президента, само че посочи, че е обвързване на президента да отговори за какво незабавно не е подписал желаното освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Депутатът от левицата Георги Стоилов е в страната, евентуално ще пристигна на следващия ден в Народното събрание, сподели в отговор на журналистически въпрос Драгомир Стойнев. Няма по какъв начин, счита той, националният представител Георги Стоилов да дава отговор за дейностите на своя брат, още повече че през днешния ден чухме от вътрешния министър в оставка, че Илия Стоилов законно напуснал България, и от основния прокурор - всеки е почтен до доказване на противното.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР