От БСП са готови за диалог и смятат, че разговорите

...
От БСП са готови за диалог и смятат, че разговорите
Коментари Харесай

БСП отиват на диалог с ИТН за кабинет

" От Българска социалистическа партия са подготвени за разговор и считат, че диалозите сред парламентарните групи са нужни, даже наложителни, с цел да намерят най-верния път и да не се остави страната без ръководство прекомерно дълго време ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на трибунка в Народното събрание.

Тя изясни, че алените получили общо две предложения - от президента Румен Радев и от " ИТН " за съвещания за сформиране на държавно управление.

Втората среща с Има Такъв Народ ще бъде в събота в Народното събрание.
 До час от Има Такъв Народ изпращат публична покана до всички без ГЕРБ
До час от Има Такъв Народ изпращат публична покана до всички без ГЕРБ

Разговорите няма да са за коалиция, увериха от Има Такъв Народ

Българска социалистическа партия ще вземат участие в диалозите и всичко, което ще се случи, ще бъде обществено и ще бъде отнесено към Националния съвет на партията. От Националния съвет ще получим мандат по какъв начин да продължи оттук насетне, сподели Нинова.

Разговорите не престават и медиите ще бъдат осведомени за всичко, увери Нинова. Тя чака Има Такъв Народ да предложи сътрудничеств о, цели, а от Българска социалистическа партия да следват политическите решения, които обаче би трябвало да се вземат с груповите органи на партията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР