От БСП са готови с мотивите за внасяне на нов

...
От БСП са готови с мотивите за внасяне на нов
Коментари Харесай

От БСП са представили мотивите си внасяне на нов вот на недоверие пред другите опозиционни партии

От Българска социалистическа партия са подготвени с претекстовете за внасяне на нов избор на съмнение към кабинета, който ще е за неуспех в политиката на националната сигурност и защитата . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след гласуването на вота на съмнение за бранш „ Енергетика “.

„ Оттук нататък да не приказват за некоалиция и сглобка. Това е твърда и ясна коалиция, която е нездравословна за България. Сплотена е само от персонални, партийни и стопански ползи. Нищо добре не ни чака с това държавно управление “ , сподели тя пред публицисти.

Най-голямото изменничество към гласоподавателите в най-новата ни история към този момент е узаконено с още един акт, счита Нинова, уточнявайки: „ Избирателите на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ евентуално са най-излъгани, само че и тези на ГЕРБ, тъй като едните щяха да изчегъртват другите, а най-после задкулисието се прегърна. “

Тя разяснява отсъствието на Бойко Борисов от гласуването: „ Важното е, че Делян Пеевски беше тук. Те вършат това, което той им подреди. Това, че Бойко Борисов е отсъствал, не значи нищо. В случая, той е никой. “

Днес от Българска социалистическа партия са представители претекстовете си за нов избор на съмнение пред другите две опозиционни партии . Нинова изясни, че те ще ги прегледат, в случай че имат нещо да добавят и посочи, че имат кардиналното им единодушие.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР