От БСП подготвят вот на недоверие към правителството. Темата е

...
От БСП подготвят вот на недоверие към правителството. Темата е
Коментари Харесай

БСП подготвя вот на недоверие заради сигурността

От Българска социалистическа партия приготвят избор на съмнение към държавното управление. Темата е сигурност.

Това разгласи Драгомир Стойнев на пресконфереция в централата на партията. Решението е взето от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, написа offnews.bg.

Според социалистите държавното управление не може да подсигурява сигурността на хората. " Повече по този метод в тази страна не може да се живее ", сподели Стойнев и добави, че едва ли има някой в българското общество, който да е сюрпризиран от сходен избор на съмнение. 

" Повече не може да се живее в страна, в която се разстрелват данъчни инспектори, където предприемачи бизнесмени от Велико Търново намират своята гибел в центъра на София. През летище София влизат жители, които изобщо не са и проверявани ", сподели още Стойнев.

От БСП са решили да внесат вота сами. 

Това ще бъде втория избор на съмнение към кабинета Борисов 3. И първият беше импортиран от Българска социалистическа партия, само че поради неуспеха на държавното управление в битката с корупцията. Тогава той беше отритнат - 103-ма депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи гласоподаваха " за ", а в поддръжка на кабинета бяха 131 депутати от ръководещото болшинство, както и народни представители от " Воля ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР