От БСП обявиха, че ще посрещнат Деня на труда с

...
От БСП обявиха, че ще посрещнат Деня на труда с
Коментари Харесай

БСП готви национален протест на 1 май

От Българска социалистическа партия оповестиха, че ще посрещнат Деня на труда с народен митинг. Според Георги Свиленски ръководещите са посочили цялостната си некадърност да се оправят с управлението на страната.

От левицата подчертаваха и върху днешното задържане от страна на полицията и ГДБОП на чиновници от ДАИ -Благоевград, уличени в корупция.

"Призивът ми към господин Борисов е, в случай че не могат да се оправят, спирам да желая оставки, видях, че оставки мъчно се подават, мъчно се носи отговорност. Ако тези хора не могат да ръководят страната, а оставят в обществото заблуждението, че могат, дано да се отдръпват. Да освободят постовете. Има хора, които могат да дойдат да ръководят транспарантно. Държавата е изпусната, страната я няма сега на терен, няма я при хората и те това го усещат, за това приказваме. Ако желае господин Борисов може да го създадем един дипломат на мира и да се занимава със своята геополитическа активност, само че България би трябвало да се ръководи от някого ", съобщи зам.-председателят на партийната група на левицата.

Свиленски повдигна и тематиката за недопускането на хората с увреждания в постройката на Народното събрание. В тази връзка от Българска социалистическа партия желаеха оставката на заместник-председателя на Народното събрание от ГЕРБ Емил Христов, който преди дни се извини обществено за този гаф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР