От БСП обявиха, че са били изненадани от решението на

...
От БСП обявиха, че са били изненадани от решението на
Коментари Харесай

Изненада ли беше за БСП напускането на нов депутат?

От Българска социалистическа партия оповестиха, че са били сюрпризирани от решението на Чавдар Велинов да напусне парламентарната група.
" Не сме разговаряли с този сътрудник. Изненадващо е за нас+, разяснява по време на брифинг в Народното събрание зам.-шефът на групата на Българска социалистическа партия Христо Проданов.
 Пореден червен народен представител напусна групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание, само че остава член на партията Пореден червен народен представител напусна групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание, само че остава член на партията
Още един социалист напусна парламентарната група на левицата в Народното събрание. Това е Чавдар Велинов. Новината заяви при започване на пленар...
Той описа, че когато групата напуснаха първите шестима, останалите се събрали и лидерката Корнелия Нинова попитала дали има и други искащи да ги последват. Велинов беше на съвещанието и не е съобщи такива планове , сподели Проданов, представен от Фокус.
Колегата му Стефан Бурджев, който е народен представител от Плевен дружно с Велинов пък добави, че е. Те са смутени и разочаровани, в четвъртък ще се разисква този въпрос, добави соцдепутатът.
Велинов се причислява към шестимата, които напуснаха алената група в края на септември и се сплотиха под името " Прогресивни социалисти " - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Димитър Стоянов, Лало Кирилов, Николай Иванов и Георги Андреев. Той обаче остава член на партията, също като Жаблянов. Останалите петима я напуснаха.
През мандата алената група напуснаха и двама от съдружните сътрудници - Спас Панчев от земеделците и Александър Паунов от комунистите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР