От БСП няма да допуснат интриги и манипулации затова отменят

...
От БСП няма да допуснат интриги и манипулации затова отменят
Коментари Харесай

БСП отменят командировки, за да не падне кворумът за вота на кабинета „Габриел“

От Българска социалистическа партия няма да позволен интриги и операции по тази причина анулират всевъзможни командитровки на техни депутати по време на гласуването на кабинета на Мария Габриел, стана ясно от думите на Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че социалистите няма да поддържат първия мандат и отхвърли да има някакви сделки.

„ Винаги преди такава обстановка се пускат всевъзможни интриги и операции. Първата беше, че сме се договорили с ГЕРБ и към този момент държавното управление е готово – както виждате не е правилно. Сега втората е, че наши депутатите ще поддържат, не знам по какъв начин – или с неявяване, или с излизане от зала “, разяснява Нинова. Тя съобщи, че това няма да стане. Всички, които имахме някакви командировки, няма да ги изпълним, уточни Нинова.

„ Трябваше да съм на публично събитие на годишнина на немските социалдемократи по покана на господин Шолц “, изясни лидерката на социалистите и добави, че няма да замине.

За втория мандат Нинова разяснява, че в случай че получи покана от ПП-ДБ за диалози, Българска социалистическа партия ще се отзове. „ Ако желаят нещо съществено, да не оферират партиен министър председател, подготвен кабинет, някакви там таблици с цели, преди да са ги разискали с тези, от които желаят поддръжка “, разяснява тя. И добави: „ Като искаш поддръжка от някого и не ти стигат гласовете, първо седни да разговаряш, вместо да слагаш нещо готово на масата и да искаш натискачи на копчета “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР